Kunst aan de wand bij Sereen

Het is vandaag opnieuw een zonnige dag. En de aanleiding van deze blog maakt mijn dag als fotograaf nóg zonniger! Vanmorgen vertrokken Martin en ik naar het kantoor van Sereen in de wijk Kralingen, Rotterdam. Met een stapeltje kunst in de auto om daar op te gaan hangen. Petra had haar oog laten vallen op 2 van mijn fine-art kunstwerken voor aan de grote wand in het sfeervolle kantoor van haar bedrijf in uitvaartbegeleiding.

Beide prints -de mysterieuze foto van de bomen en het vijfluik ‘blooming’- zijn gedrukt op mooi fine-art papier en geplakt op dibond. Ook deze keer weer afgewerkt met mijn favoriete elegante matzwarte lijst.

 

   

 

 

Met z’n drieën hebben we de juiste plaats bepaald, waarna Martin en ik ze op konden hangen. En wat komen ze hier goed tot hun recht! Op een witte achtergrond vond ik ze al mooi, maar de kleur van deze wand past perfect bij deze afbeeldingen. Een feestje om je fotowerk zo te zien hangen.

Zo langzamerhand siert mijn fotografie steeds meer wanden bij mensen thuis of op kantoor. Foto’s van fotoshoots of vrij werk. Ik hoop dat ze er allen voor lange tijd met plezier naar kijken en dat het iets speciaals toevoegt aan de ruimte waar het hangt.

    

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een reactie achter te laten.

Kunst aan de wand

Bijzonder, als uit een idee of gevoel iets moois ontstaat

Informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 06 23 755076
  • studio in Rotterdam, geopend op afspraak

© Marjan Leeuwesteijn

Webdesign: Martin Geuze