Cursus

Het was een hele leuke gezellige leerzame cursus!!! Mijn doel is zeker behaald na deze cursus. Een echte aanrader!!!
Sabrina

Het was echt een supercursus, met duidelijke uitleg en in een ontspannen sfeer. Ik ben blij dat ik deze cursus gedaan heb, heb er nog meer zin in gekregen om te fotograferen.
Louise

Wil je ook meer leren over fotografie? Kijk naar het aanbod en kies de cursus die bij je past.

Basiscursus digitale fotografie

Je hebt een digitale spiegelreflex of systeemcamera gekocht maar weet niet hoe je die optimaal gebruikt. Staat jouw camera ook op de stand "automatisch" maar wil je meer? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus digitale fotografie.

De cursus bestaat uit 5 lessen.


Cursus digitale beeldbewerking in Lightroom

Door het achteraf bewerken van een foto maak je het verschil tussen een aardige foto en een mooie foto. In de cursus digitale beeldbewerking leer je hoe je dat kunt doen met behulp van het programma Lightroom van Adobe. In de cursus wordt onder meer behandeld: importeren en indelen van foto's, het maken van aanpassingen als belichting, bijsnijden, rechtzetten en het wegwerken van onregelmatigheden.


Cursus creatief fotograferen

Heb je de basis onder de knie en wil je verder met fotograferen? In de cursus creatief fotograferen leren we je om betere foto's te maken, op compositie te letten en een eigen stijl te ontwikkelen.

Cursus creatief fotograferen 2 (gevorderd)

Heb je de cursus creatief fotograferen gevolgd en wil je je verder (createf) ontwikkelen in je fotografie? In de cursus creatief fotograferen - gevorderd krijg je nieuwe opdrachten, waarbij we een stapje verder gaan om jullie creatief te laten denken, fotograferen en de foto’s te presenteren.


Workshops op maat

Naast de cursus Digitale fotografie en Lightroom voor beginners, organiseren wij ook cursussen en workshops op maat. Wil je verder in de theorie en praktijk van het fotograferen na de beginnerscursus of wil je je verder specialiseren in Lightroom na de 3 introductielessen? Laat het ons weten, zodat wij een passende cursus of workshop kunnen organiseren. Tevens organiseren wij workshops op locatie, bijvoorbeeld met een model of een wandeling door Rotterdam om de architectuur of het straatbeeld vast te leggen. Wij leren je creatief kijken naar de omgeving, om deze op een originele en onderscheidende wijze vast te leggen.


Privéles

Wil je je camera leren kennen, meer weten over een bepaalde techniek of je foto’s verbeteren door fotobewerking (Lightroom), dan is het mogelijk om een privéles te boeken. Op deze manier wordt de les geheel afgestemd op jouw wensen.

Bijzonder, als uit een idee of gevoel iets moois ontstaat

Informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 06 23 755076
  • studio in Rotterdam, geopend op afspraak

© Marjan Leeuwesteijn

Webdesign: Martin Geuze