Voorbereiding voor de expositie in Breda

Sinds oktober ben ik lid van fotogroep ‘De Huiskamer’. Een groep van 11 gedreven fotografen, die elke maand bij elkaar komen en fotowerk bespreken. Eén keer per jaar wordt een expositie georganiseerd in de Stadsgalerij in Breda. 

De afgelopen weken heb ik mijn foto’s uitgezocht, geprint, geplakt, vele keren bekeken, nog eens verschoven, gewisseld, overlegd… 

En afgelopen maandag vertrok ik dus met een kistje gereedschap en de uiteindelijke selectie werk naar de Stadsgalerij -een bijzonder en ‘ruw’ pand- om deze op te hangen. Na een gezellige middag met z’n allen, doorspekt met het geluid van diverse boormachines in koor, hing de ruimte vol met zeer divers en interessant werk. 

Ik heb nog 3 gedichten op de muur geschreven, passend bij mijn foto’s. En schrijven op een wand vol gaten, valt niet echt mee! Maar het staat erop en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 
Kom gezellig even langs om ons werk te bekijken. Een drankje staat klaar en wij vertellen graag over ons werk!

 

De Stadsgalerij, Oude Vest 34, Breda
Vrijdag 20 april vanaf 19.00 uur en zaterdag/zondag van 11.00 - 17.00 uur

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een reactie achter te laten. 

Fotoshoot

Bijzonder, als uit een idee of gevoel iets moois ontstaat

Informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 06 23 755076
  • studio in Rotterdam, geopend op afspraak

© Marjan Leeuwesteijn

Webdesign: Martin Geuze