Mijn werk ophangen voor de expositie

Zoals ik al heb verteld, hangt mijn fotowerk in de maand oktober bij fotoclub Zwijndrecht. Gisteravond werd de expositie ’gehangen’, zoals de mensen van de ‘hangcommissie’ dit noemen. Klinkt al veelbelovend en het resultaat is dan ook heel mooi geworden.

De hangcommissie heeft al volop ervaring met het ophangen van foto’s en gaat kundig, snel en creatief te werk. Mét handschoentjes, zoals je ziet, want ook zijn ze heel voorzichtig met de soms kwetsbare prints.

 

Na een gezellige avond (want er wordt veel gelachen), keek ik met een tevreden en toch wel trotse blik om me heen: in één oogopslag al mijn (nieuwe) werk te zien. Ik moet eigenlijk zeggen: in twee oogopslagen, want er zijn 2 ruimtes gevuld met lijsten en prints.

Kom je kijken naar de expositie? Elke zaterdag in oktober 2017 is de galerie van fotoclub Zwijndrecht geopend van 11.00 - 16.00 uur. 
Ook ben ik zelf elke zaterdag aanwezig. Adres: Rotterdamseweg 126

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een reactie achter te laten.

Expositie

Bijzonder, als uit een idee of gevoel iets moois ontstaat

Informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 06 23 755076
  • studio in Rotterdam, geopend op afspraak

© Marjan Leeuwesteijn

Webdesign: Martin Geuze