Foto's printen voor de expositie

Afgelopen jaar ben ik een nieuwe weg ingeslagen met mijn fotografie. Droombeelden maken van de werkelijkheid was al langer mijn manier om mijn kijk op de wereld te laten zien. Maar ik wilde er verder mee, nog meer mijn eigen werkelijkheid maken van de gefotografeerde (en vaak geënsceneerde) beelden. De mysteries van beeldbewerking heb ik tijdens dit proces ook gedeeltelijk ontrafeld. Eigenlijk was dit ook wel een belangrijk doel voor mij, om alles te kunnen doen met de beelden wat in mijn gedachten opkwam. Ik ben aardig op weg, maar er is nog veel te ontdekken. Daarom ben ik er nog lang niet klaar mee en ga door met mijn creaties. Deze droombeelden, aangevuld met portretten, zijn de gehele maand oktober te zien bij Fotoclub Zwijndrecht. Elke zaterdag van 11.00 - 16.00 uur is de expositie geopend en zal ik aanwezig zijn om meer te vertellen over de foto’s. Kom gezellig langs als je in de buurt bent!

 

 Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een reactie achter te laten.

Expositie

Bijzonder, als uit een idee of gevoel iets moois ontstaat

Informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 06 23 755076
  • studio in Rotterdam, geopend op afspraak

© Marjan Leeuwesteijn

Webdesign: Martin Geuze