Kleding maken voor een fotoshoot

Zo gaat het wel vaker… Sta ik al met de autosleutels in mijn hand om naar de stoffenwinkel te gaan (want een geschikte kant-en-klare jurk voor een klein bedrag had ik na 2 uur googelen weer niet gevonden), bedenk ik me dat er nog best veel stof in de kast ligt waar ik wel iets mee kan.

Zo vond ik nog witte tule (ooit flink wat van ingekocht…) en blauwe transparante stof. Mooie kleur, maar kwam nooit echt van pas. Zo ontstond er na een paar uur stoeien met naald en draad een eenvoudige lange rok, die bijvoorbeeld goed bij het vlindertopje past.
Ook hing in de kast nog een gala-achtige jurk en ik besloot de schaar erin te zetten. De rok mocht wel wat korter en die stof was voldoende voor een topje. En zo ontstond een ‘nieuwe’ jurk, die ik - net als het blauw/witte setje- deze week ga uitproberen tijdens een nieuwe fotoshoot op locatie.

Ben je ook zo benieuwd naar de resultaten?

 

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een reactie achter te laten.

Fotoshoot

Bijzonder, als uit een idee of gevoel iets moois ontstaat

Informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 06 23 755076
  • studio in Rotterdam, geopend op afspraak

© Marjan Leeuwesteijn

Webdesign: Martin Geuze